Aika hassua, että tänä vuonna vappu tuli heti pääsiäisen jälkeen. En siis ehtinyt ollenkaan toipua pääsiäisestä kun jo tulikin vappu. Vaikka toisaalta kyllä, minulla oli jo viime viikolla vappu, en tiedä tosin miksi. Kyllähän sitä suklaamunia tuli syötyä ja niin edespäin, mutta silti tuntui vain vapulta. Eli pääsiäinen jäi siis tänä vuonna väliin, ja hyppäsin suoraan vappuun... Sekavaa...

Noh, mutta kuitenkin. Innostuin taas eilen leipomaan, kun vieraitakin oli tulossa illalla. Heräsin aamulla yhdeksältä ja lähes samantien aloin väkästämään pikkuleipiä. Enhän minä tehnytkään niitä kuin kolme ja puoli tuntia, ja sitten ne viimein olivat valmiit.

Taikinasta tuli 65 pikkuleipää, mikä oli yllättävän paljon, varsinkin kun tein sekä pieniä että suuria sydämiä. Koristelu meni ehkäpä hieman pieleen, sillä en ole kovin hyvä pursottamisessa, se on jostakin syystä minulle kamalan hankalaa. Lopputulos oli siis tämän näköinen:

Vapunvietto on alkanut aikas pitkälti makean syömisellä, tänään se saattaa jäädä vähemmälle kuin eilen. Mahdollisesti voisi tänään käydä vapputorilla, jos ehtii.

Eipä sitten muuta tälläkertaa, hyvää vappua kaikille!