Syntymäpäivänäni sain äidiltäni lahjaksi paljon helmiä ja muita korutarvikkeita. Inspiraatio iski tietenkin heti. Aloin tekemään vihertävistä helmistä rannekorua, joka lopulta päätyikin ranteeseeni kevätjuhlaan. Kyseisessä rannekorussa on magneettilukko, joka yllätyksekseni pitää varsin hyvin.

Samana syntymäpäivänäni sain siskoltani muutaman pienen rasian, jonka voisin "tuunata". Kun inspiraatio sitten iski eräänä kauniina kesäpäivänä, lopputulos oli tällainen. Koristelu oli yllättävän hauskaa, joten päätin tekaista toisenkin rasian samantien. Siitä saatte nähdä kuvan mahdollisesti myöhemmin.

 

 

Tänään on ollut aika sateinen ja myrskyisä päivä. Aamulla oli kyllä aurinkoista ja lämmintä, mutta sitten ukkonen ikäänkuin hiipi talon päälle. Kova ukkonen olikin, mutta nyt siitä on taas selvitty. Myrskyn jälkeen minulla oli pienet "kuvaukset" ulkona. Tuloksia saatte nähdä varmaankin lähi-aikoina. Korutyö-linjalla on ollut muutaman päivän aika hiljaista, sillä olen aivan yhtäkkiä innostunut kutomaan. Tumput ja kaulahuivi ovat jo valmistuneet, sukat tulossa - kuvia niistäkin varmaan piakkoin nähtävilla. Että sellaista tälläkertaa.